Informatica
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cafea cappuccino

In jos

Cafea cappuccino    Empty Cafea cappuccino

Mesaj  Admin Joi Mar 08, 2012 12:44 pm

Ingrediente:
25-30 g cafea naturala de calitate buna (cu cofeina)
50 ml lapte (orientativ)
arome (siropuri speciale si optionale)
zahar (optional)

Preparare:
La aparatul special de cafea (espresso) se face cafeaua. Dupa ce este gata, se pune deoparte si se pune apoi lapte intr-un ibric sau o cana mai mare. Se fixeaza aparatul pe programul spuma/abur si cand a ajuns la temperatura normala se pune laptele la tubul atasat aparatului. Prin miscari verticale, se misca ibricul/ cana, pentru a incalzi laptele uniform si pentru a forma spuma deasupra.
Se pune apoi deoparte si se trece la urmatorul pas.
Se pune cafeaua intr-un pahar, se pune siropul (cateva picaturi, este optional) se pune zaharul (daca folositi) si apoi (va ajutati de o lingurita pentru a opri spuma laptelui) turnati laptele peste cafea. Cu lingurita puneti deasupra spuma (la urma) si decorati dupa plac.
Admin
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1113
Data de inscriere : 02/03/2012

http://dutu.p.ht/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum