Informatica
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Supa ardeleneasca de pui

In jos

Supa ardeleneasca de pui    Empty Supa ardeleneasca de pui

Mesaj  Admin Joi Mar 08, 2012 9:30 am

Ingrediente:
un pui,
4 buc. cartofi,
3 buc. morcovi,
1 buc. ceapa medie,
1 buc. radacina de pastirnac,
200 gr. fidea,
un pahar de lapte pentru servit

Preparare:
Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumind din cind in cind. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.

Mentiuni:
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire, in apa condimentata cu putina "Vegeta", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smintina dupa gust.
Admin
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1113
Data de inscriere : 02/03/2012

http://dutu.p.ht/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum