Supa ardeleneasca de pui
Pagina 1 din 1
Supa ardeleneasca de pui
Ingrediente:
un pui,
4 buc. cartofi,
3 buc. morcovi,
1 buc. ceapa medie,
1 buc. radacina de pastirnac,
200 gr. fidea,
un pahar de lapte pentru servit
Preparare:
Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumind din cind in cind. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.
Mentiuni:
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire, in apa condimentata cu putina "Vegeta", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smintina dupa gust.
un pui,
4 buc. cartofi,
3 buc. morcovi,
1 buc. ceapa medie,
1 buc. radacina de pastirnac,
200 gr. fidea,
un pahar de lapte pentru servit
Preparare:
Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumind din cind in cind. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.
Mentiuni:
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire, in apa condimentata cu putina "Vegeta", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smintina dupa gust.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|